Agenda

Hier vind je alle sinterklaasactiviteiten in Oud-Vossemeer voor 2023

Lichtjesparade (Intocht)

Zaterdag 25 November

De grote dag. Dit jaar zal de sint in een verlichte sfeer Oud-Vossemeer bezoeken. Vanaf 16:00 is er muzikale ondersteuning gevolgd door de bekendmaking van de nieuwe hoofdpiet. Zodra de hoofdpiet bekend is zal de Sint samen met zijn pieten en de kinderen van Oud-Vossemeer zijn traditionele ronde door het dorp maken. 

 

Sinterklaas theater

Zaterdag 2 december

Een nieuw evenement op de evenementenkalender van de Sint. Een complete theatervoorstelling met allerlei bezienswaardigheden. Dit alles in “Dorpshuis de Vossenkuil” 

Collecte week

10 t/m 16 Oktober

In deze week komt het comité overal in Oud-Vossemeer aan de deur voor een collecte. Zij vragen u om een donatie die volledig ten goede komt aan het organiseren van sinterklaasactiviteiten voor jong en oud. 

Bezoek scholen

Dinsdag 5 December

Op deze dag worden de peuter- en bassischolen in Oud-Vossemeer bezocht. Hierbij worden alle klassen bezocht en getrakteerd op gezelligheid en strooigoed. De jaarlijkse verhaallijn ontrafelt zich ook altijd op de scholen. 

Bezoek voetbalvereniging

Dinsdag 30 Novemeber

Op deze avond wordt plaatselijke voetbalvereniging V.V Vosmeer door de Sint en zijn pieten bezocht. 

Bezoek seniorenvereniging

Dinsdag 5 December

Sinterklaas vergeet de senioren in Oud-Vossemeer natuurlijk ook niet! Op deze dag brengt sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan de senioren in dorpshuis ‘De Vossenkuil’. Sinterklaas begeleid de bingo. Dit is tevens een van zijn favoriete activiteiten.