Agenda

Hier vind je alle sinterklaasactiviteiten in Oud-Vossemeer voor 2021. 

intocht Sinterklaas

Zaterdag 20 November

De grote dag. Tijdens de intocht bezoeken de sint en zijn pieten Oud-Vossemeer vaak op spectaculair wijze en verwelkomen we hen met alle kinderen. Na zijn aankomst lopen de kinderen met sinterklaas en zijn pieten een ronde door Oud-Vossemeer. Hierna vindt een voorstelling plaats in dorpshuis ‘De Vossenkuil’ 

Let op: De comité’s van het eiland Tholen hebben gezamenlijk besloten dat alle sinterklaasactiviteiten dit jaar in de buitenlucht plaatsvinden. Dit betekent dat de voorstelling in De Vossenkuil dit jaar niet doorgaat. Er is een aangepast buitenprogramma op het Raadhuisplein.

Lampionnenoptocht

Woensdag 1 December

Tijdens de lampionnenoptocht lopen de kinderen en ouders samen met sinterklaas en zijn pieten onder muzikale begeleiding s’avonds een ronde door Oud-Vossemeer. De kinderen hebben prachtige lampionnen bij zich en kunnen onderweg genieten van chocolademelk. 

Collecte week

18 t/m 24 Oktober

In deze week komt het comité overal in Oud-Vossemeer aan de deur voor een collecte. Zij vragen u om een donatie die volledig ten goede komt aan het organiseren van sinterklaasactiviteiten voor jong en oud. 

Bezoek scholen

Vrijdag 3 December

Op deze dag worden de peuter- en bassischolen in Oud-Vossemeer bezocht. Hierbij worden alle klassen bezocht en getrakteerd op gezelligheid en strooigoed. De jaarlijkse verhaallijn ontrafelt zich ook altijd op de scholen. 

Bezoek voetbalvereniging / SPar

Zaterdag 27 Novemeber

Op deze dag wordt plaatselijke voetbalvereniging V.V Vosmeer door de sint en zijn pieten bezocht. Gevolgd door een bezoek aan Spar van Wijnen.  

Bezoek seniorenvereniging

Vrijdag 3 December

Sinterklaas vergeet de senioren in Oud-Vossemeer natuurlijk ook niet! Op deze dag brengt sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan de senioren in dorpshuis ‘De Vossenkuil’. Sinterklaas begeleid de bingo. Dit is tevens een van zijn favoriete activiteiten.